Om os

BLEAS har siden 1997 leveret ejendomsservice til en lang række virksomheder, boligforeninger, kommuner, organisationerne og erhverv på Sjælland.

Vi har opbygget et bredt netværk af kompetente medarbejdere, fagpersoner og samarbejdspartnere, der vil gøre alt for, at kunden får den behandling og service. Vores netværk gør, at vi kan imødekomme alle typer af opgaver, udfordringer og optimeringer af eksisterende løsninger.

Vi er eksamineret i Facilities Management

Facilities Management er en kvalitetsstyring og sikrer værdi for kundens virksomhed. Vi er eksamineret i Facilities Management, hvilket betyder, at vi kan varetage alle funktioner omkring bygningsdrift, renovering og vedligeholdelse af bygninger m.m. med stor professionalisme og ekspertise. Vi bruger dagligt Facilities Management i vores samarbejde med kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere, da det bidrager til rapportering og dokumentation, og sikrer overblik over og status på opgaverne. Netop denne tilgang til projekterne sikrer en høj professionalisme og udgør et godt fundament til det fremtidige samarbejde. Et godt samarbejde omkring Facilities Management begynder altid med en kortlægning af opgaver, ressourcer og forventninger. Vi skræddersyer en løsning der passer til kundens behov og type af virksomhed. Facilities Management kan bidrage til, at bane vej for nye optimeringstiltag og dokumenterede omkostningsreduktioner. Vi tilbyder en fleksibel aftale, som kunden løbende kan tilpasse alt efter behov.

Vi tager ansvar for miljø og energi

Vi tilbyder rådgivning til kunder omkring energioptimering og hjælper med planlægningen og eksekveringen af tiltagene. Vi har stor forståelse for udfordringerne ved omlægning til miljørigtige løsninger, og tilbyder at udarbejde og udføre løsninger, der er bæredygtige og fremtidssikret, herunder trimning af varmestyring, CTS (Central teknisk styring), o. lign. En væsentlig del af bæredygtige løsninger er at sikre løbende opfølgning og vedligeholdelse af eksisterende løsninger.

Vi sigter efter at skabe bæredygtige og værdiskabende løsninger for vores kunder.

Vores dokumenterede kompetencer

Vi er certificeret i:

Vi er eksamineret i:

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed, organisation eller forening så udfyld kontaktformularen til højre.

Billeder fra stormfloden januar 2017

Artikel i Dagbladet Køge - Bekymring afløst af lettelse langs åen

"Bleas, der står for drift og service ved flere ejendomme i Torvebyen er også i gang med at rydde op og prøver samtidig at kigge fremad.

- Vi vil arbejde for, at vi sammen med partnere som kommunen og Beredskabet får lavet handlingsplaner for, hvordan vi kan optimere forberedelserne, hvis vi kommer i den her situation igen. Vi skal have lavet lister med kontaktdata til myndigheder, forretninger og beboere. Vi har jo en interesse i at sikre vores værdier og vise, at det er et sikkert sted at drive forretning, siger Jan Lentz fra Bleas."