Teknisk drift

Vi har udført teknisk drift af ejendomme siden 1997, og vores medarbejderes høje kompetenceniveau sikrer, at vi kan levere en god service uanset om det drejer sig om en beboelsesejendom eller erhvervsejendom.

Spar penge på teknisk drift

Ofte anvendes der unødig meget tid og der spildes mange ressourcer, fordi de mange driftsopgaver udføres af forskellige leverandører og partnere. Vi tilbyder en bred vifte af serviceydelser, der tilpasses den enkelte virksomhed, boligforening eller institution. Ved at få skræddersyede løsninger er der store penge at spare, fordi I sikres det optimale udbytte af drifts- og vedligeholdelsesbudgettet.

Stærke kompetencer og høje krav

Vi er uddannet til at styre den tekniske drift af jeres ejendom, og vi har erfaringen, kompetencer og redskaberne til at bevare overblikket og levere kvalitetssikret arbejdet indenfor den aftalte tid. Vi fører blandt andet tilsyn med alle tekniske installationer, såsom:

  • Varmeanlæg
  • Sprinkleranlæg
  • Ventilationsanlæg
  • Energi-, el- og sanitære anlæg

Energioptimering og rådgivning

Vi tilbyder rådgivning omkring energioptimering og hjælper med planlægningen og udførelsen af de bæredygtige tiltag. Det er en stor udfordring at omlægge til miljørigtige løsninger, men med et professionelt partnerskab kan vi hjælpe jer til bedre og rentable løsninger der er fremtidssikret. En optimering af eksisterende løsninger, herunder trimning af varmestyring, CTS (Central teknisk styring), o. lign, er en del af en teknisk drift, da der løbende er behov for vedligeholdelse og gennemgang af systemerne.
Vi sigter efter at skabe bæredygtige og værdiskabende løsninger for vores kunder.

Har du nogle spørgsmål så ring på telefon 56 65 42 94 eller udfyld kontaktformularen i højre side.