Snerydning

Med en aftale omkring professionel snerydning og saltning og er du sikker på, at dine arealer altid er ryddet for sne og is.

Vi sætter en stor ære i at levere et stabilt og kvalitetssikret resultat hver gang, og har stor forståelse for frustrationerne og usikkerheden der er forbundet ved ikke sne- og isryddede områder.

Kom sikkert frem

Vi udfører professionel snerydning og saltning hele vinteren. Med en aftale omkring snerydning og saltning rykker vi ud når behovet er der. Vi følger med i DMIs lokale vejrmeldinger, og er på den måde på forkant med vejrsituationen hver dag. Vi rykker automatisk ud når der er varslet sne og kulde, og skulle der falde sne eller forekomme is i løbet af natten, rydder og salter vi jeres arealer inden klokken 07.00.

Slip for besværet

Vi tilbyder snerydning og saltning for både boligforeninger, erhvervsejendomme og private og offentlige institutioner. For at sikre det bedste resultat benytter vi både effektive maskiner, men også sneskovle og koste. Med en vinteraftale hos os, behøver du ikke bekymre dig mere om snerydning, saltning eller glatte gangarealer ved ejendommen. , Det er vigtigt for os, at vi leverer ansvarsfuld snerydning til alle vores kunder, så de kan imødekomme deres borgere, medarbejdere, gæster og kunders behov.

Din stabile samarbejdspartner

Vi udfører professionel snerydning og saltning til primært erhverv og kommuner. Vores mandskab gør det muligt at dække snerydning og saltning fra Midt- til Nordsjælland, og alle medarbejdere arbejder for at sikre de bedste resultater. Vi tilbyder snerydning og saltning af blandt andet boligområder, cykelstativer, gangarealer og parkeringsområder, og vi stiler efter altid at være din stabile samarbejdspartner med høj kvalitet.

Vores mange års erfaring i branchen har givet os et bredt netværk og der er ikke opgave vi ikke kan løfte. Mangler du en seriøs samarbejdspartner til snerydning og saltning, der overholder aftaler og lytter til dine behov, så kontakt os på telefon 56 65 42 94 eller udfyld kontaktformularen til højre.