Sikringsleder

En sikringsleder har et solidt kendskab til hverdagen opgaver, hvad end der er tale om rutineprægede eller unikke opgaver.

Med et godt kendskab til opgavernes omfang er det muligt at fremme udførelsen på den bedst mulige måde. En væsentlig del af opgaven som sikringsleder er, at kunne sikre og repræsentere organisationens, virksomhedens eller boligforeningens liv, sikkerhed og værdier.

Eksamineret sikringsleder

Som sikringsleder har vi erfaring med sikring af store og små virksomheder, offentlige virksomheder og organisationer. Når vi påtager os ansvaret som sikringsleder, er det vores opgave at sikre, at virksomheden lever op til deres eget ansvar såvel som de lovgivningskrav der er omkring beskyttelse af kolleger, virksomhedens gæster og virksomhedens værdier. Vi har som sikringsledere redskaber til at arbejde professionelt med alle aspekter af sikring og sikkerhed, herunder udarbejdelse af risikoprofil og sikkerhedspolitik til drift af virksomhedens sikkerhedsorganisation.

Sikring og sikkerhed

Vi tilbyder at undersøge jeres reelle behov for sikring med de krav forsikringsselskabet stiller. Som sikringsleder har vi viden og erfaring inden for gældende regler og normer samt indenfor forsikringsselskabernes krav til sikringsniveauer.
Vi rådgiver til den rigtige leverance og de optimale sikringsløsninger. Alle vores løsninger tager udgangspunkt i jeres virksomhed og organisation, og vi vurderer hvad der er optimalt for jer, så værdier og viden sikres bedst muligt

Er I interesseret i at høre mere om sikringsledelse så ring på telefon 56 65 42 94 eller udfyld kontaktformularen i højre side.