Håndværker styring

Skal din ejendom renoveres, om- eller tilbygges så er det en god ide at have en projektleder tilknyttet, der sikrer en professionel håndtering og koordinering af projektets håndværkere.

Vi tilbyder professionel styring af håndværkere, og har fokus på, at arbejdet udføres optimalt for både håndværkere, beboere og boligadministrationen.

Få det optimale ud af investeringen

Der er mange ting at styre i processen omkring en ombygning, renovering og tilbygning. Det er derfor vigtigt, at arbejdet udføres professionelt og er til så lidt gene som muligt for beboerne, medarbejderne m.m. Vi har flere års erfaring med projektledelse omkring håndværker styring, og sætter en ære i, at levere et højt niveau af kvalitetssikring undervejs.

Professionel samarbejdspartner

Vi vil være din kvalitetsbevidste samarbejdspartner der sikre en professionel håndværker styring, så I kan fortsætte arbejdsdagen eller hverdagens gøremål uden bekymring. Vi vil gennem tæt kommunikation med de involverede parter sikre et optimalt forløb uden unødige frustrationer og bekymringer.

Styring af byggeriet uden besvær

Byggeprojekter kan ofte være omfattende og tidskrævende. Der er en masse praktiske processer der skal koordineres, og det er vigtigt at kommunikationen med de involverede parter er struktureret, relevant og informativ. Derudover er det afgørende at arbejdet udføres i en prioriteret rækkefølge og indenfor den aftalte tidsplan.
Vi har en stor erfaring med ejendomsservice og byggeprojekter i alle størrelser, og vi kan tilbyde en professionel håndværker styring - hver gang.

Mangler du en professionel samarbejdspartner, der kan føre kvalitetssikret håndværker styring, så kontakt os på telefon 56 65 42 94 eller udfyld kontaktformularen til højre.