Grønne arealer

Velplejede grønne arealer giver et godt indtryk og danner rammen for et rart udeliv.

Vi udfører mange forskellige opgaver indenfor vedligeholdelse af grønne arealer og leverer altid et flot resultat. Om I har en naturgrund, bygninger med mange gårdarealer eller græs på taget, så har vi ekspertisen og udstyret til at vedligeholde jeres grønne arealer.

Lad os stå for vedligeholdelsen

Vi tilbyder vedligeholdelse af alle jeres grønne områder for både boligforeninger, erhverv, kommuner og virksomheder. Vi udfører både pleje og vedligeholdelse af jeres udendørs arealer, herunder rodfræsning, flishugning, beskæring af både træer og buske samt buskrydning. En professionel og dynamisk vedligeholdelse af jeres grønne områder sender et signal til både beboere, medarbejdere, gæster m.m. om, at de grønne områder skal holdes rene og pæne.

Græsslåning og hækklipning

Vi holder plænen smuk og sund så den er indbydende og velplejet. Et flot resultat kræver omhyggelig pleje og ikke mindst tid. Med en aftale omkring græsslåning af jeres store grønne arealer, er I sikre på, at de altid fremstår flotte og velplejede.
Velplejede grønne arealer betyder meget for et rart udeliv, og er samtidig afgørende for et godt førstehånds indtrykket af en ejendom, virksomhed eller boligforening. Vi sørger for hækklipning, lugning af ukrudt og fældning af mindre træer, så jeres grønne arealer fremstår professionelle og velholdte.

Grønne områder skal være smukke at se på. Skal vi hjælpe jer med jeres? Har du nogle spørgsmål så ring på telefon 56 65 42 94 eller udfyld kontaktformularen i højre side.