Ejendomsservice

Vi tilbyder alle typer af opgaver inden for ejendomsservice til både små og store boligforeninger, kommuner, virksomheder og erhverv.

Vi leverer professionel og fleksibel service fra midtsjælland og til den nordligste spids og vi sørger for, at jeres ejendom bliver passet og vedligeholdt ud fra de mange forskellige behov, der skal imødekommes hver dag. Den daglige drift af en ejendom er ressourcekrævende og med vores mange års erfaring med ejendomsservice kan vi let og professionelt løfte opgaverne.

Stabil og grundig ejendomsservice

Skal opgaverne varetages korrekt og effektivt, er der store fordele i at outsource serviceydelser, herunder ejendomsservice, da det frigiver ressourcer i jeres organisation. Samtidig slipper I for at bruge tid på opgaver der ikke er en del af jeres kerneforretning. Opgaver vedrørende teknisk drift og vedligeholdelse stille særlige krav til ejendommens tekniske personale. Vi tilbyder stabil og grundig ejendomsservice, og påtager os ansvaret for eksempelvis snerydning, grønne områder og syn ved fraflytning af lejemål.
Alle vores kunder er unikke, og det er vigtigt for os, at vores service og resultater afspejler dette

Vi er specialister i ejendomsservice

Service og kvalitet er i fokus i alle vores projekter, og vi sikrer altid at have en fælles forståelse med kunden omkring omfang og forventning af opgaven. Vores ejendomsservice er tilpasset den enkelte kundes behov, og vi udfører altid opgaverne med respekt for ejendommen, kunden og beboerne. Vores mange års erfaring inden for ejendomsservice har givet os et bredt netværk af kompetente medarbejdere og samarbejdspartnere, som gør det muligt at tilbyde en bred vifte af løsninger. Desuden tilbyder vi rådgivning i, hvordan ejendommen energioptimeres med bæredygtige løsninger.
Er I interesseret i at vide mere omkring vores ejendomsservice, så læs mere nedenfor eller kontakt Bleas på telefon 45 65 42 94 eller mail bleas@bleas.dk